Estades temàtiques

Educació Inclusiva

Del 3 d'octubre de 2022 al 9 d'octubre de 2022

Educació Inclusiva

Octubre 2022

Després de cinc anys del desplegament del Decret 150/2017, de 17 d'octubre, de l’atenció educativa a l’alumnat en el marc d’un sistema educatiu inclusiu, continuem encara que no ens agradi, segregant i generant exclusió. És important que analitzem en quin punt estem i com volem avançar en aquest camí cap a una escola més inclusiva i així poder oferir, tot i la complexitat del repte, una escola on tots els alumnes participin i progressin junts sense excepcions.

És per això, que un grup de docents de la Garrotxa que ens apleguem sota el nom de XAPEICAT (Xarxa de professionals per l’educació inclusiva de Catalunya) organitzem una setmana temàtica centrada en la inclusió educativa.

Per aquest fi, comptarem amb un ampli ventall de compartidors experts en inclusió educativa. Experts que conviuran entre nosaltres i compartiran el seu coneixement ajudant-nos a marcar el camí a seguir, aportant eines i estratègies en relació amb les pràctiques, cultures i polítiques inclusives que ens permetin als diferents agents de la comunitat educativa repensar i comprometre'ns en un model inclusiu més eficient i coherent.

Residents

Opinions

Què diuen de nosaltres els residents

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"