Estades temàtiques / Educació Inclusiva / Olot

ESTER MIQUEL BERTRAN

Del 7 d'octubre de 2022 al 8 d'octubre de 2022

ESTER MIQUEL BERTRAN
Professora lectora Serra Húnter
Sant Pere Molanta - Olèrdola (Catalunya)

Biografia

Professora lectora Serra Húnter en Psicologia de l’Educació a la Universitat Autònoma de Barcelona. Membre del CERSIN -Centre d'Estudis i Recerca per a una Societat Inclusiva (https://cersin.uab.cat/ca/ ), i del GRAI – Grup de Recerca sobre Aprenentatge entre iguals (https://grupsderecerca.uab.cat/grai/ ). Membre de l’equip coordinador i professora del Màster en Suports per a la Inclusió Educativa i Social (https://mastersuportsinclusio.uab.cat/ca/ ).
Les línies de recerca i de col·laboració amb els centres educatius se centren en la formació del professorat en Xarxa d'Aprenentatge entre Iguals, focalitzada en la Docència Compartida com a instrument d’atenció a l’alumnat i de formació del professorat. I en el suport a la Inclusió Educativa, a partir del desenvolupament de l’Índex per a la Inclusió.

Projecte

Compartiré els meus coneixements sobre com avançar cap a una educació més inclusiva, sobretot en la meva experiència en l'ús de l'Índex per a la Inclusió en diferents centres educatius.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"