Faberllull Palma?

Faberllull Palma és un programa de residències organitzat per l’Institut Ramon Llull amb el suport del Govern de les Illes Balears. Forma part de la Xarxa Faberllull de Residències en Arts, Ciències i Humanitats, posada en marxa per l’Institut Ramon Llull. Faberllull Palma iniciarà les seves activitats el dia 15 de novembre de 2021.

Qui pot presentar candidatura a Palma? 

El perfil de residents que busquem és de persones que necessitin un espai i un temps de treball productiu. Faberllull Palma és una residència interdisciplinària dedicada a aportar talents emergents, a compartir noves idees, a fomentar la col·laboració internacional, i també a posar a disposició dels ciutadans les activitats que els residents puguin oferir.

És per això que fem una crida a artistes, escriptors, investigadors, docents i professionals de qualsevol camp de coneixement perquè presentin candidatures i projectes.

Què oferim? 

Faberllull Palma ofereix un entorn perfecte on concentrar-se i desconnectar de la rutina diària. Oferim temps de qualitat per passar-hi uns dies (entre una i tres setmanes) per treballar en els vostres projectes. Durant l’estada, els residents col·laboren en activitats adreçades a estudiants, professionals o públic en general; unes activitats que es faran d’acord amb un projecte que tindrà en compte demandes i necessitats prèvies.

Cinema Lliure Connecta

Cinema Lliure Connecta

2021/2022

Cinema Lliure Connecta

2021/2022

Presentar candidatura

T’oferim la possibilitat de venir a treballar durant uns dies en el teu projecte personal

Inscriu-te

Xarxa Faberllull

28

estades temàtiques

70

estades individualss

2

residències

420

protagonistes

Opinions

Què diuen de nosaltres els residents

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"