Faberllull Palma?

Faberllull Palma és un programa de residències organitzat per l’Institut Ramon Llull amb el suport del Govern de les Illes Balears. Forma part de la Xarxa Faberllull de Residències. Faberllull Palma es troba en fase de prova pilot.

Qui pot presentar candidatura a Palma? 

El perfil de residents que busquem és de persones que necessitin un espai i un temps de treball productiu. Faberllull Palma és una residència interdisciplinària dedicada a aportar talents emergents, a compartir noves idees, a fomentar la col·laboració internacional, i també a posar a disposició dels ciutadans les activitats que els residents puguin oferir.
És per això que pròximament farem una crida a artistes, escriptors, investigadors, docents i professionals de qualsevol camp de coneixement perquè presentin candidatures i projectes.

Què oferim? 

Faberllull Palma és un entorn perfecte on concentrar-se i desconnectar de la rutina diària. Oferirem temps de qualitat per passar-hi uns dies (entre una i tres setmanes) per treballar en els vostres projectes. Durant l’estada, els residents col·laboraran en activitats adreçades a estudiants, professionals o públic en general; unes activitats que es faran d’acord amb un projecte que tindrà en compte demandes i necessitats prèvies.

Cinema Lliure Connecta II

Cinema Lliure Connecta II

2022/2023

Cinema Lliure Connecta II

2022/2023
Projectar la ciutat en un futur incert

Projectar la ciutat en un futur incert

2022/2023

Projectar la ciutat en un futur incert

2022/2023
Cinema Lliure Connecta

Cinema Lliure Connecta

2021/2022

Cinema Lliure Connecta

2021/2022

Presentar candidatura

T’oferim la possibilitat de venir a treballar durant uns dies en el teu projecte personal

Inscriu-te

Xarxa Faberllull

54

estades temàtiques

122

estades individualss

3

residències

808

protagonistes

Opinions

Què diuen de nosaltres els residents

MARIA CUENNET

Coordinadora de la Residència Connecta

MARIA CUENNET

Organitzar la residència Connecta amb Faberllull Olot ha estat una experiència molt satisfactòria. Els nostres projectes comparteixen la creença que, per tirar endavant projectes, per estimular la creativitat, és important ...

+ info

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"