Comença la residència Cinema Lliure Connecta a Palma

dilluns, 7 / de novembre / 2022 , Palma

Comença la residència Cinema Lliure Connecta a Palma

Comença la residència Cinema Lliure Connecta a Palma

El Teatre Principal de Palma ha acollit la primera jornada de la residència Cinema Lliure Connecta II, que aplega vuit joves creadors audiovisuals de Catalunya i les Illes Balears i que centra la mirada en la producció i la distribució de projectes cinematogràfics, després d’una primera edició el 2021 centrada en el guió.

Per començar, hi ha hagut una breu introducció sobre Faberllull i sobre Cinema Lliure, i a continuació cada un dels residents ha fet una petita presentació. La primera masterclass de la residència ha anat a càrrec d’Aida Méndez, experta en distribució audiovisual.

Aida Méndez ha parlat de l’especificitat del sector audiovisual, on cada producte és únic, on no se sap mai què funcionarà i què no; repetir una fórmula no garanteix l’èxit. És essencial conèixer molt bé què estan fent els altres professionals i com evoluciona l’ecosistema.

Altres punts importants que s’han tractat durant la sessió han estat les vies de finançament dels projectes, l’any cinematogràfic i com aquest calendari influeix en l’estratègia de distribució, i la importància de calcular bé els costos de distribució i d’identificar les finestres d’explotació.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"