Candidats

Qui pot presentar candidatura a Olot?

El perfil de residents que busquem és de persones que necessitin un espai i un temps de treball productiu, persones que tinguin ganes de compartir el seu projecte amb els altres residents i de crear una comunitat amable i solidària.

Faberllull és una residència oberta a tot tipus de disciplines relacionades amb les arts, les ciències i les humanitats. Per tant, hi poden venir escriptors, traductors, guionistes, dramaturgs, actors, músics, cineastes, fotògrafs, artistes, crítics, historiadors, filòsofs, sociòlegs, antropòlegs, periodistes, científics, investigadors, biòlegs, ecòlegs, economistes, advocats i tota mena de professionals (o grups, institucions, empreses, associacions o entitats) de qualsevol activitat i de qualsevol part del món:

a) Que estiguin treballant en algun projecte relacionat amb alguna de les estades temàtiques.
b) Que vulguin venir a treballar en els seus projectes uns dies fora de les dates en què hi ha estades temàtiques. És a dir, a fer una residència individual.

Si convé, un cop s’hagi seleccionat el candidat (o grup de candidats), la residència facilitarà una invitació per obtenir els visats.

Què oferim?

A Faberllull t’oferim la possibilitat de venir a treballar durant uns dies (entre una i tres setmanes) en el teu projecte personal i, en cas que vinguis a una estada temàtica, intercanviar experiències amb els altres residents.

Oferim unes condicions i un ambient de treball òptims:

a) Habitacions àmplies amb punt d’accés Wi-Fi, condicionades per treballar-hi còmodament.

b) Espais comuns dins i fora de l’hotel on podràs intercanviar experiències amb els altres residents, el públic i les institucions.

c) Un espai compartit entre els residents i l’equip de Faberllull. Aquest espai inclou:
– Dos ordinadors (un Mac i un PC) i dues impressores.
– Cuina equipada. També hi ha microones, rentaplats, rentadora i assecadora.
– Sala d’estar i menjador.
– Quatre bicicletes elèctriques.

d) Allotjament i règim de mitja pensió (esmorzar i sopar).

Preguntes freqüents per a residents

Faberllull és una institució de servei. Es demanarà als residents que facin activitats relacionades amb el seu projecte de treball o amb algun dels camps del coneixement que es cregui que poden ser d’interès. Aquestes activitats es poden fer en qualsevol indret de Catalunya. Els residents hauran de tenir certa flexibilitat per adaptar les activitats a públics diversos. En cap cas, les activitats seran remunerades.

En català, castellà, anglès i francès.

Com indiquem en les instruccions d’arribada que us enviarem si heu estat seleccionats, a l’estació d’autobusos. És a 15 minuts de l’hotel Riu Fluvià. Hi haurà algú esperant-vos-hi.

No heu de pagar res per venir a Faberllull si hi heu estat invitats. L’únic que no cobreix la residència durant la vostra estada és el desplaçament fins a Olot, l’assegurança mèdica, obligatòria, i l’àpat de migdia. No obstant això, hi ha una cuina a la vostra disposició.

Faberllull té en compte el menjar vegetarià. És possible que no sigui possible un menú completament vegà en el règim de resident. No disposem de menjar caixer. Tanmateix, hi ha una cuina a la vostra disposició.
La neteja de les habitacions, així com la de l’espai comú, la fa el personal de l’hotel. Els plats i els estris que es facin servir a la cuina comuna i els electrodomèstics els ha de rentar el resident que els hagi fet servir.
La neteja de les habitacions, així com la de l’espai comú, la fa el personal de l’hotel. Els plats i els estris que es facin servir a la cuina comuna i els electrodomèstics els ha de rentar el resident que els hagi fet servir.

Depèn. La residència és un espai de treball, no un camp base. Entenem que hi ha sortides de treball i també d’atenció a les institucions de referència, si aquest és el cas, però en general, les estades són per fer-les a Faberllull. Entenem també que som en una àrea turística, amb moltes possibilitats. Si ho desitgeu, us podem enviar enllaços de serveis per saber què podeu fer abans i després del període de residència.

No, l’ús de les instal·lacions de la residència, si no hi ha un permís previ, està restringit als residents.

No hi ha horaris de treball, cada resident es pot organitzar el dia com cregui convenient. L’únic límit és el respecte al descans dels residents i de la resta de clients de l’hotel.

Sí, és clar. Hi ha paratges als encontorns de l’hotel que permeten llegir, estudiar i escriure. També biblioteques i altres institucions que poden acollir els residents.

Els residents que pertanyen a la Unió Europea tenen un conveni amb la sanitat catalana. No obstant això, és preferible que tinguin una assegurança de salut privada, indispensable en el cas dels residents no comunitaris. Els residents han d’enviar la pòlissa al personal de la residència.

Preguntes freqüents per a no residents

Faberllull és oberta a tot tipus de professionals, artistes, gestors que estiguin interessats en algun resident, o en les activitats que es promouen. No obstant això, l’acceptació dependrà de l’adequació de la proposta, de la disponibilitat dels residents i de l’agenda de la residència.

Posar-se en contacte amb nosaltres via web. Valorarem la seva petició.

Qui pot presentar candidatura a Andorra?

Faber Andorra obre les portes a la Massana de la mà del Govern d’Andorra i de l’Institut Ramon Llull. Faber Andorra forma part de la Xarxa de residències faberllull que impulsa l’Institut Ramon Llull i, com faberllull Olot, és una residència interdisciplinària que vol fomentar la importació de talent, el coneixement de nous projectes, les relacions internacionals i també posar a la disposició dels ciutadans les activitats que els residents puguin oferir.

És per això que fem una crida a artistes, escriptors, investigadors, docents i professionals de qualsevol camp de coneixement perquè presentin candidatures i projectes.

Faber Andorra és una residència individual que farà una estada d’un màxim de tres setmanes per deixar pas al resident següent. Va obrir les seves portes el 9 de setembre de 2019 i està oberta tot l’any. Posem a disposició dels residents un apartament totalment equipat, un estudi de treball i una beca de 60 euros diaris.

Faber Andorra només acull residències individuals, que no es poden presentar propostes per grups ni per parelles.

Faber Andorra no es fa càrrec del cost del viatge. Els residents hauran d’arribar a l’estació central d’autobusos, on els recollirà el personal de la residència.

Preguntes freqüents per a residents

Faber és una institució de servei. Es demanarà als residents que facin activitats relacionades amb el seu projecte de treball o amb algun dels camps del coneixement que es cregui que poden ser d’interès. Aquestes activitats es poden fer en qualsevol indret de Catalunya. Els residents hauran de tenir certa flexibilitat per adaptar les activitats a públics diversos. En cap cas, les activitats seran remunerades.

En català, castellà, anglès i francès.

Ho indiquem en les instruccions d’arribada que us enviarem si heu estat seleccionats

No heu de pagar res per venir a Faber si hi heu estat convidats. L’únic que no cobreix la residència durant la vostra estada és el desplaçament fins a Andorra, l’assegurança mèdica, obligatòria, ni els àpats. No obstant, rebreu un per diem de 60 euros diaris.

No, l’ús de les instal·lacions de la residència, si no hi ha un permís previ, està restringit als residents.

No hi ha horaris de treball, cada resident es pot organitzar el dia com cregui convenient.

Sí, és clar. Hi ha paratges als encontorns de l’hotel que permeten llegir, estudiar i escriure. També biblioteques i altres institucions que poden acollir els residents.

Els residents que pertanyen a la Unió Europea tenen un conveni amb la sanitat catalana. No obstant això, és preferible que tinguin una assegurança de salut privada, indispensable en el cas dels residents no comunitaris. Els residents han d’enviar la pòlissa al personal de la residència.

Preguntes freqüents per a no residents

Faber és oberta a tot tipus de professionals, artistes, gestors que estiguin interessats en algun resident, o en les activitats que es promouen. No obstant això, l’acceptació dependrà de l’adequació de la proposta, de la disponibilitat dels residents i de l’agenda de la residència.

Posar-se en contacte amb nosaltres via web. Valorarem la seva petició.

Presenteu la vostra candidatura

Per presentar la vostra candidatura cal que ompliu aquest formulari i adjunteu els següents documents: (Podeu utilitzar el català, el castellà, l’anglès i el francès).

Abans d’enviar els documents per sol·licitar un lloc, llegiu les normes de la residència. S’entén que, en el moment de presentar la sol·licitud, accepteu les normes de la residència, per això és important que les llegiu.0 de 1000 màxim de caràctersCondicions

1.- Per fer una estada una de les nostres residències és condició sine qua non que tingueu acordada una activitat de retorn per a la comunitat. Una activitat pot ser una conferència, una taula rodona, una xerrada, un taller, una reunió amb un altre professional... Per part nostra, tenim els nostres contactes i farem tot el possible per intentar trobar-vos una activitat, necessitem la vostra col·laboració. Per aquest motiu, us demanem que si teniu contactes a la zona, els aprofiteu per intentar organitzar una activitat. L'activitat s'hauria de fer, sempre que sigui possible, durant la teva estada.

2.- Drets d'imatge: Concedeixo a la xarxa Faberllull, representants i treballadors, el dret a fer-me fotografies i ser enregistrat amb vídeo. Autoritzo a la residència l’ús, publicació i exposició en forma d’empresa i/o electrònica. Accepto que la xarxa Faberllull pugui utilitzar les fotografies i gravacions de vídeo de mi amb el meu nom i per a qualsevol propòsit legal, incloent per exemple, propostes com la publicitat institucional, documentació interna, contingut web i xarxes socials. A més, si organitzem una conferència de premsa, els mitjans de comunicació poden prendre fotos i vídeos.

POLÍTICA DE PRIVACITAT
Informació bàsica de protecció de dades personals..
Identificació del tractament: Formulari de sol·licitut d'informació
Responsable del tractament: Institut Ramon Llull.
Finalitat: Recepció de sol·licituts d'informació, queixes i suggerències.
Legitimació: Consentiment de la persona interessada. La persona interessada pot revocar el consentiment en qualsevol moment.
Destinataris: Les dades no es comuniquen a altres persones.
Drets de les persones interessades: Es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació.
Més informació a la pàgina de Polítiques de privacitat

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"