Candidatures Olot

Moltes gràcies pel vostre interès per venir a Faberllull Olot.

Si voleu estar informats sobre el període de presentació de candidatures i altres informacions destacades, podeu subscriure-us al nostre butlletí o seguir-nos a les xarxes socials.


Màxim 1000 caràcters


Màxim 1000 caràcters

Màxim 150 paraulesCondicions

1.- Faberllull és una institució de Servei. Per fer una estada una de les nostres residències és condició sine qua non que tingueu acordada una activitat de retorn per a la comunitat. Una activitat pot ser una conferència, una taula rodona, una xerrada, un taller, una reunió amb un altre professional... En el cas d’Andorra una d’aquestes s'ha d'adreçar a públic escolar i/o universitari . És important que descrigueu en què consistiria l'activitat, a qui aniria adreçada, què necessitaríeu per al desenvolupament de l'activitat... Com més detalls, millor. Per part nostra, tenim els nostres contactes i farem tot el possible per intentar trobar-vos una activitat, necessitem la vostra col·laboració. Per aquest motiu, us demanem que si teniu contactes a la zona, els aprofiteu per intentar organitzar una activitat. L'activitat s'hauria de fer, sempre que sigui possible, durant la teva estada.

2.- Drets d'imatge: Concedeixo a la xarxa Faberllull, representants i treballadors, el dret a fer-me fotografies i ser enregistrat amb vídeo. Autoritzo a la residència l’ús, publicació i exposició en forma d’empresa i/o electrònica. Accepto que la xarxa Faberllull pugui utilitzar les fotografies i gravacions de vídeo de mi amb el meu nom i per a qualsevol propòsit legal, incloent per exemple, propostes com la publicitat institucional, documentació interna, contingut web i xarxes socials. A més, si organitzem una conferència de premsa, els mitjans de comunicació poden prendre fotos i vídeos.

POLÍTICA DE PRIVACITAT
Informació bàsica de protecció de dades personals..
Identificació del tractament: Formulari de sol·licitut d'informació
Responsable del tractament: Institut Ramon Llull.
Finalitat: Recepció de sol·licituts d'informació, queixes i suggerències.
Legitimació: Consentiment de la persona interessada. La persona interessada pot revocar el consentiment en qualsevol moment.
Destinataris: Les dades no es comuniquen a altres persones.
Drets de les persones interessades: Es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació.
Més informació a la pàgina de Polítiques de privacitat

Els documents presentats han de complir els requisits demanats (especificats amb detall en cada apartat). Si no és així, la candidatura quedarà desestimada.*

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"