Conferència de Mireia Gascón a Palma

divendres, 14 / d’octubre / 2022 , Palma

Conferència de Mireia Gascón a Palma

Conferència de Mireia Gascón a Palma

Mireia Gascón, epidemiòloga de l’Institut de Salut Global, amb seu a Barcelona, ha participat de l’Escola Municipal de Formació a Palma, com a activitat complementària a la seva participació en la residència vinculada a la Biennal de Pensament a la capital mallorquina. Aquesta xerrada s’ha ofert a tècnics de l’Ajuntament de Palma.

La conferència de Mireia Gascón tenia el títol « La perspectiva de la salut a les polítiques urbanes», i ha centrat la mirada en la contaminació generada pel transport. Ha parlat de quins efectes té i quines mesures podem prendre per minimitzar els seus efectes sobre la salut; també ha presentat els indicadors que ajuden a aconseguir un planejament urbanístic saludable i sostenible, que abasten diferents àmbits com ara la moderació del transport motoritzat, la multi-modalitat o el foment del transport públic, entre d’altres.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"