Estades temàtiques / Cinema Lliure Connecta II / Palma

NÉSTOR ARRANZ

Del 7 de novembre de 2022 al 13 de novembre de 2022

NÉSTOR ARRANZ
Tècnic audiovisual
Mallorca

Biografia

En Néstor Arranz és un jove realitzador mallorquí que sempre ha estat un apassionat del cinema. No va a ser fins a la selectivitat on va descobrir que de fet, perseguir el seu somni era una possibilitat, cursant el Grau Superior de Realització al CEF. En les seves pràctiques va tenir la sort de treballar com a ajudant d’elèctric a diferents projectes professionals corn Fúria de Toni Bestard, entre d'altres. Va ser dotat d'una beca Erasmus i va viure dos mesos a Irlanda, millorant el seu anglès treballant a una empresa publicitària. Des de fa cinc anys és aficionat a la fotografia analògica, és molt normal que porti la càmera antiga del seu pare per tot arreu. Li agraden molt els mitjans físics, col·lecciona vinils i Blurays, però no li demanis la seva opinió sobre l'streaming i el mercat domèstic.

Projecte

"No és culpa seva" és un curtmetratge on seguim a na Marina, una jove un tant desil·lusionada amb la vida que duu. Ha estudiat una carrera de Belles Arts per acabar treballant com a dependenta en una tenda de joies a un barri hiperturístic. Després de rebre la notícia que no renovaran el seu contracte a la botiga decideix que infligir un poc de caos en la vida dels seus adinerats clients potser és una idea interessant. Com ella es diu a si mateixa "realment, no és culpa seva que els odiï tant, però mare meva, els odio molt".

La meva estada a la residència CINEMA LLIURE CONNECTA ha estat molt especial. Ha estat una experiència que realment mai havia plantejat tenir, ja que el món de les residències artístiques sembla molt llunyà, especialment les de cinema. Però la proximitat, tant de forma literal (visc a Palma) com de forma personal (el tracte sempre ha estat molt humà i proper), ho han convertit en una experiència que m’agradaria repetir quan torni a començar un projecte al futur. He tengut molta sort amb els meus companys, tots uns artistes increïbles i persones genials, i amb les ponents, que m’han ajudat a comprendre conceptes nous per jo.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"