Estades temàtiques / Palma

Cinema Lliure Connecta

Del 15 de novembre de 2021 al 21 de novembre de 2021

Cinema Lliure Connecta

Novembre 2021

La Residència Cinema Lliure- Connecta, amb el suport de l’Institut Ramon Llull i de faberllull, vol ser un espai d’aprenentatge del cinema, tant aprenentatge de nocions tècniques i artístiques com de maneres de treballar.

Els residents rebran una masterclass cada dia de la mà de professionals de diferents disciplines del sector. El resultat de la residència és la de presentar una proposta col·lectiva i sòlida de curtmetratge en forma de dossier* entre els i les residents a partir del coneixement après dels i les diferents professionals i amb l’assistència de les coordinadores de la residència.

D’entre les propostes de curtmetratge rebudes, les coordinadores n’escolliran un mínim de quatre. Hi haurà 8 residents en total. El primer dia de la Residència Connecta, es presentaran les propostes i a través de discussió i debat els residents n’escolliran dues, que serà sobre les quals treballaran durant la residència en dos grups de quatre. L’últim dia de Residència, tots els residents presentaran els projectes davant professionals per a rebre’n el seu feedback i consells.

Quan i on se celebrarà la Residència?

La residència es desenvoluparà del 15 al 21 de novembre a Faberllull Palma (Mallorca). Allotjament i mitja pensió incloses (esmorzar i sopar)*.

* ESTADA TANCADA- ja no admet candidatures.

Residents

POL SÁNCHEZ MAS

POL SÁNCHEZ MAS

Estudiant
ARIADNA FORTUNY CARDONA

ARIADNA FORTUNY CARDONA

Graduada en Comunicació Audiovisual, directora i guionista
JUDIT MALLOFRÉ FLIX

JUDIT MALLOFRÉ FLIX

Llicenciada en Comunicació Audiovisual
MARIA CUENNET

MARIA CUENNET

Coordinadora de la Residència Connecta
ALAZNE VAZQUEZ PEREZ

ALAZNE VAZQUEZ PEREZ

Productora creativa
EUGENIA SAMPEDRO

EUGENIA SAMPEDRO

Monitora educadora a la Fundació Social La Sapiència
CATHERINE ACEVEDO RESTREPO

CATHERINE ACEVEDO RESTREPO

Directora i guionista

Opinions

Què diuen de nosaltres els residents

MARIA CUENNET

Coordinadora de la Residència Connecta

MARIA CUENNET

Organitzar la residència Connecta amb Faberllull Olot ha estat una experiència molt satisfactòria. Els nostres projectes comparteixen la creença que, per tirar endavant projectes, per estimular la creativitat, és important ...

+ info

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"