Estades temàtiques / Cinema Lliure Connecta / Palma

CARLES LAIRINI BARÓ

Del 15 de novembre de 2021 al 21 de novembre de 2021

CARLES LAIRINI BARÓ
Estudiant
Barcelona (Catalunya)

Biografia

En Carles Lairini és un realitzador audiovisual que ha desenvolupat diversos projectes i curtmetratges des que es va matricular a Comunicació Audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2008. Ha demostrat la seva creativitat i passió en els diferents projectes en què ha participat i fins avui ha dirigit quatre curtmetratges, tots relacionats amb el gènere thriller, un dels seus preferits. De fet, ha estat aquest mateix génere el que l’ha inspirat a escriure històries, no només que atrapin l’espectador, sinó també que el portin a fer una reflexió sobre qüestions del nostre entorn. Una altra de les seves pasions es l’art dramàtic i es per això que va cursar dos anys d’aquesta art escénica, la qual li va obrir noves portes al món de la interpretació i la publicitat. La formació també el va capacitar per posar-se en la pell de l’actor, entendre’l millor, i com a conseqüència saber dirigir-lo millor.

Projecte

Durant la meva estada a Faberllull, la meva intenció és desenvolupar un guió i uns personatges complexos a partir de l’argument del meu projecte. El meu objectiu és escriure un guió ben estructurat tenint en compte les altres variables del mercat cinematogràfic. Per una banda, desenvolupar una mirada global del projecte com a director i treballar en un disseny de producció acord a l’estètica del curtmetratge, i per l’altre, pensar en quines estratègies de comunicació durem a terme per a vendre o distribuir el projecte.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"