Obertura de Faberllull Palma

dijous, 28 / d’octubre / 2021 , Palma

Obertura de Faberllull Palma

Obertura de Faberllull Palma

Del 15 al 21 de novembre de 2021 s’inaugura Faberllull Palma, a l’Hotel Saratoga, amb una primera estada en residència dedicada al cinema gràcies a la col·laboració amb la Mallorca Film Comission.

Faberllull Palma és un programa de residències organitzat per l’Institut Ramon Llull amb el suport del Govern de les Illes Balears. Forma part de la Xarxa Faberllull de Residències en Arts, Ciències i Humanitats, posada en marxa per l’Institut Ramon Llull.

Aquesta primera estada a Faberllull Palma, titulada Residència Cinema Lliure Connecta, està vinculada amb un projecte Euroregional; un programa d’acompanyament amb professionals adreçat a joves cineastes per desenvolupar un projecte cinematogràfic col·lectiu de lliure accés.

La selecció dels participants en la residència s’ha fet via una convocatòria oberta el termini de la qual va finalitzar el dia 15 i la selecció final és d’un grup de 8 participants provinents dels territoris de l’Euroregió amb l’acompanyament de dues persones de Cinema Lliure de Mallorca a càrrec de l’organització (Maria Cuennet i l'Alazne Vázquez).

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"