Estades temàtiques / Cinema Lliure Connecta / Palma

ALAZNE VAZQUEZ PEREZ

Del 15 de novembre de 2021 al 21 de novembre de 2021

ALAZNE VAZQUEZ PEREZ
Productora creativa
Barcelona (Catalunya)

Biografia

Graduada en Comunicació Audiovisual per la Universitat del País Basc. En acabar la carrera, se'n va a Barcelona per cursar el màster en Teoria i Pràctica de Documental Creatiu impartit per la Universitat Autònoma de Barcelona. L'any següent s'inscriu en el màster en Producció de l'ESCAC, on crea sinergies amb altres professionals del sector amb els quals ha treballat en diferents projectes.

El 2016 s'incorpora a l'equip de producció de Mago Production, on s'ha especialitzat en el desenvolupament de projectes i la cerca de finançament per a projectes d'animació, ficció i curtmetratges. Avui és la directora de producció de la sèrie d'animació 2D "Polinopolis".
Amb la intenció de continuar formant-se i fer així un millor acompanyament de projectes, realitza el curs de Guió de Cinema en Showrunners Barcelona, on desenvolupa el seu primer llargmetratge; i on va participar en el workshop: Anàlisi de guió.

Projecte

Durant la Residència Connecta impartiré el mòdul de producció dins de les masterclasses impartides per professionals i supervisaré el desenvolupament del projecte de curtmetratge dut a terme pels residents.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"