Estades temàtiques / Cinema Lliure Connecta / Palma

JUDIT MALLOFRÉ FLIX

Del 15 de novembre de 2021 al 21 de novembre de 2021

JUDIT MALLOFRÉ FLIX
Llicenciada en Comunicació Audiovisual
Alt Penedès, Catalunya

Biografia

Nascuda a Torrelavit (Alt Penedès), la Judit Mallofré és recentment graduada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra. Fruit del Treball Final de Grau, es troba desenvolupant el seu primer llargmetratge, Les Afluents, on participa com a productora, directora d’art, script supervisor i muntadora. Al llarg dels últims anys, ha pogut participar en diversos projectes, com el curtmetratge L’Última (2018), i especialitzar-se com a Script Supervisor a l’ECIB. A més del cinema, a la Judit també l’apassiona la ràdio i la televisió, és per això que continua la seva formació a Radiofònics. El seu objectiu és fer reflexionar i provocar canvis a la societat a través de l’audiovisual.

Projecte

A Faberllull participaré en la Residència Connecta, organitzada per Cinema Lliure. Durant una setmana, assistiré a màster classes impartides per professionals de la indústria, dedicades a les diferents fases de creació d’un curtmetratge. A més, a través de la pràctica i amb set companyes més, tindrem l’oportunitat de desenvolupar un projecte de curtmetratge, fins a poder presentar la idea en un pitching final.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"