Estades temàtiques / Cinema Lliure Connecta / Palma

POL SÁNCHEZ MAS

Del 15 de novembre de 2021 al 21 de novembre de 2021

POL SÁNCHEZ MAS
Estudiant
Vic (Barcelona)

Biografia

Nascut a Vic, Barcelona, l’any 2000, Pol Sanchez va acabar els seus estudis a ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya) on va desenvolupar la seva veu com a cineasta. Fins a dia d’avui, ha realitzat dos curtmetratges com a director, tot i que també sol realitzar treballs com a productor i guionista. El primer, “Les Flors Mortes de la Primavera” (2020) va ser seleccionat a diversos festivals internacionals. El segon, “Petricor” (2021), produït sota la supervisió d’ESCAC Films, actualment està sent distribuït.

Projecte

A Faber desenvoluparé un curtmetratge encara a determinar juntament amb altres joves companys i companyes, al costat de diversos professionals gràcies a la Residència Connecta. Durant la setmana que estaré a Faber, podré atendre a diverses masterclasses amb professionals de la industria que ens ajudaran a crear un curtmetratge des de zero i aprendre les possibilitats que aquest pot tenir dins el món real.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"