Estades temàtiques / Cinema Lliure Connecta / Palma

MARIA CUENNET

Del 15 de novembre de 2021 al 22 de novembre de 2021

MARIA CUENNET
Coordinadora de la Residència Connecta
Barcelona

Biografia

Graduada en Comunicació Audiovisual a la UAB (2015), després realitza el Grau Superior de Realització Audiovisual a l’EMAV (2016) i al 2019 va finalitzar el Màster Estudis Comparatius de Literatura, Art i Pensament de la UPF on va escriure el TFM sobre Ingmar Bergman i la representació de les relacions sexoafectives.

Com a coordinadora cultural ha gestat i coordinat el I Laboratori de Creació Audiovisual del Cerdanya Film Festival 19 i actualment treballa a Cinema Lliure: en la programació i producció de Cinema Lliure a la Biblioteca i en la ideació i producció de Cinema Lliure Connecta, feina que combina amb la de muntadora audiovisual freelance.

Com a creadora audiovisual ha dirigit i autoproduït el curt Composició (2016) ha participat en l’escriptura i muntatge del curt documental Vint-i-vuit dies (Marta Cortés, 2021), realitza regularment vídeos de música en viu i videoclips i es diverteix amb videoarts.

Projecte

A la Residència Connecta coordinaré les activitats que realitzaran els i les residents i els acompanyaré en el desenvolupament del seu projecte: la creació col·lectiva del dossier de presentació de dos curtmetratges.

Organitzar la residència Connecta amb Faberllull Olot ha estat una experiència molt satisfactòria. Els nostres projectes comparteixen la creença que, per tirar endavant projectes, per estimular la creativitat, és important crear espais a part del dia a dia, on compartir amb les altres persones i deixar-se nodrir per aquest intercanvi. Compartir aquesta idea ha estat fonamental i molt profitós per tot el desenvolupament previ i durant la residència. Quant a l'organització i comunicació amb Faberllull Olot durant el dia a dia de la residència, ha estat molt fluïda i eficaç. La comunicació per temes pràctics amb l'hotel ha estat coberta en tot moment per Faberllull, la qual cosa ens deixava a les coordinadores el temps necessari per focalitzar-nos en les activitats de la residència.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"