Estades temàtiques / Cinema Lliure Connecta / Palma

CATHERINE ACEVEDO RESTREPO

Del 15 de novembre de 2021 al 21 de novembre de 2021

CATHERINE ACEVEDO RESTREPO
Directora i guionista
Barcelona (Catalunya)

Biografia

Va néixer el 1988 a El Tigre, Colòmbia, i fa més d'una dècada que viu a Espanya. Va estudiar un doble grau de Periodisme i Comunicació Audiovisual a la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid. Gràcies a una beca d'excel·lència va cursar el màster de Ficció en Cinema i Televisió a la Universitat Ramon Llull de Barcelona, i actualment està fent un màster de Direcció Cinematogràfica i Posada en Escena a l'Escola de Cinema de Barcelona.

Ha estat directora i guionista de 3 Millones (2017), un curtmetratge documental sobre la vida dels refugiats sirians a Istanbul, seleccionat per diversos festivals nacionals. Ha escrit curtmetratges i llargmetratges com El Tigre (2020) i Barcelona, año cero (2021), en procés d'escriptura. Les seves històries exploren la identitat, la immigració o la infància emmarcades dins dels gèneres de fantasia, ciència ficció o suspens.

Projecte

Participaré a la Residència Connecta, organitzada per Cinema Lliure, la qual té lloc a Palma de Mallorca. Será un espai de creació col·lectiva i d'aprenentatge sobre l'art cinematogràfic on vuit residents desenvoluparem una proposta de curtmetratge, gràcies a les masterclasses i assessories de diferents professionals de la indústria.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"