Estades temàtiques / Cinema Lliure Connecta / Palma

MIGUEL ÁNGEL SÁNCHEZ MIR

Del 15 de novembre de 2021 al 21 de novembre de 2021

MIGUEL ÁNGEL SÁNCHEZ MIR
Estudiant
Palma de Mallorca

Biografia

En Miquel Àngel és un jove de 20 anys nascut a Palma de Mallorca (Espanya). Actualment viu a la mateixa ciutat. Ha estudiat un batxillerat artístic i un FP Superior de realització de projectes audiovisuals i espectacles. Des de jovenet, va començar a treure inspiració de veure muntatges editats de jocs, pel·lícules i sèries. Quan va tenir un ordinador personal, va començar a aprendre sobre programaris d’edició. Anys més tard, va decidir centrar els seus estudis a la videografia, el que va dur en Miquel Àngel a comprar una càmera i un equip bàsic per millorar les seves habilitats. Actualment, en Miquel Àngel ha dirigit diversos videoclips, ha fotografiat i ha editat “lyric videos” per a bandes de música. El seu projecte més ambiciós ha estat dirigir un videoclip per al grup “Consequence” anomenat “You Are My Dream” penjat exclusivament al seu portfolio. Encara segueix aprenent i buscant una feina relacionada amb la videografia, però mentrestant continua fent projectes i aprenent pel seu compte.

Projecte

La residència Connecta és el lloc on podrem aprendre de diversos professionals del món del cinema per mitjà de masterclasses relacionades amb la producció cinematogràfica. També desenvoluparé junt amb els meus companys una proposta de curtmetratge, on es fomentarà el treball en equip així com la creativitat de cada un.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"