Estades temàtiques / Cinema Lliure Connecta / Palma

EUGENIA SAMPEDRO

Del 15 de novembre de 2021 al 21 de novembre de 2021

EUGENIA SAMPEDRO
Monitora educadora a la Fundació Social La Sapiència
Palma, Mallorca

Biografia

El meu nom és Eugenia Fernández i soc de Palma, Mallorca. Vaig néixer el 10 de novembre del 1998.

Fa uns anys vaig estudiar el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cures Auxiliars d'Infermeria al col·legi Monti-sion de Palma. Després d'aquest Grau Mitjà, vaig compaginar el Cicle Formatiu de Grau Superior de Realització de Cinema i Espectacles al CEF (Escola d'Arts Audiovisuals) amb la feina en el sector sanitari. Actualment faig feina a la Fundació Social La Sapiència, com a monitora educadora.

Des de que vaig acabar els meus estudis a l'any 2021 he exercit d'ajudant de direcció en el curtmetratge Mesa para dos, 2021, de Clara Vizcaino. A les meves pràctiques de final de cicle, les vaig cursar en el curtmetratge Un parell de cançons després, 2021, de Jaume Carrió. Actualment i com a freelance, m'encarreg de la part audiovisual de la marca Moraduix creant contingut tant per web, com per a xarxes socials.

A dia d'avui, estic movent el meu primer projecte titulat En los ojos de Victoria.

Projecte

Assistiré a la Residència Faberllull amb altres companys de Catalunya i de Balears. Esper augmentar els meus coneixements sobre narrativa audiovisual, tractant altres maneres d'entendre el cinema, mentre discutim aspectes dels meus propis projectes amb els altres residents i residentes, així com aprendre de l'experiència dels professionals que hi seran per compartir la seva saviesa a través de classes magistrals cada matí. Des del meu punt de vista, el cinema és un art molt personal que necessita molta interacció amb altres persones amb talent; en aquest sentit, estic disposada a aprendre de les meves companyes i companys!

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"