Estades temàtiques / Cinema Lliure Connecta / Palma

ARIADNA FORTUNY CARDONA

Del 15 de novembre de 2021 al 21 de novembre de 2021

ARIADNA FORTUNY CARDONA
Graduada en Comunicació Audiovisual, directora i guionista
Alaior (Menorca)

Biografia

Nascuda a Alaior (Menorca), Ariadna Fortuny ha participat com a coguionista i codirectora del llargmetratge de ficció Un sol radiant, un film protagonitzat per Laia Artigas (Estiu 1993) i Núria Prims (Incerta Glòria), el qual es troba en fase de postproducció. També ha codirigit el curtmetratge de ficció Els esvaïts, el qual ha estat seleccionat a diversos festivals nacionals i internacionals. Ha treballat com a coguionista d'un llargmetratge produït per Mr. Miyagi Films, el qual està en desenvolupament, i ha participat com a ajudant de guió i muntatge a Lastor Media, a les noves pel·lícules dels cineastes Carlos Marqués-Marcet i Elena Martín.

Si parlem de la seva formació acadèmica, és graduada en Comunicació audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra i actualment estudia el Curs Avançat de Direcció de Fotografia a l'Escola de Cinema de Barcelona (ECIB).

Projecte

A Faberllull formaré part de l’equip de la Residència Connecta. Juntament amb altres set joves cineastes, rebré masterclasses diàries al voltant de diversos aspectes de la creació cinematogràfica i elaboraré un projecte de curtmetratge en forma de dossier. Amb l’ajuda de professionals del sector, revisarem totes les fases de creació d’un curtmetratge, alhora que assentarem les bases del nou projecte, de manera que puguem acabar la residència amb una proposta sòlida.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"