Estades temàtiques / Cinema Lliure Connecta / Palma

LIAN SUBIRAT DOMÈNECH

Del 15 de novembre de 2021 al 21 de novembre de 2021

LIAN SUBIRAT DOMÈNECH
Estudiant
Tarragona (Catalunya)

Biografia

Nascuda a la Xina, de Tarragona, i actualment estudiant a Barcelona. Lian Subirat Domènech (1999) s’ha graduat en Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra, on encara continua els seus estudis de manera transversal amb un Mínor en Estudis Humanístics de Literatura. El seu film “Aya”, iniciat dins el marc d’un Treball de Final de Grau, es troba en procés de postproducció. Es tracta d’un projecte molt col·lectiu i íntim, que inclou infància, educació i naturalesa. Amant de la ficció en tots els seus formats i defensora de la cultura en general, ara mateix té l’ull posat en la pedagogia audiovisual.

Projecte

Durant una setmana participaré a la Residència Connecta, una iniciativa de Cinema Lliure amb el suport de l’Institut Ramon Llull i Faberllull, a Palma de Mallorca. Es tracta d’un espai d’aprenentatge de cinema on l’objectiu del projecte és desenvolupar una proposta col·lectiva d’un curtmetratge al final de l’estada. Juntament amb els i les altres residents, rebrem un seguit de masterclasses i assistència, que ens ajudaran a realitzar una presentació final davant de professionals del sector.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"