Segon dia de la residència Cinema Lliure Connecta al teatre Mar i Terra de Palma

dimarts, 8 / de novembre / 2022 , Palma

Segon dia de la residència Cinema Lliure Connecta al teatre Mar i Terra de Palma

Segon dia de la residència Cinema Lliure Connecta al teatre Mar i Terra de Palma

El 9 de novembre, Núria Amigo ens ha parlat sobre guió, mecànica de rodatge, construcció de personatges, actors i finançament en la seva masterclass «Aconsegueix realitzar el teu curtmetratge», en el tercer dia de la residència Cinema Lliure Connecta II.

Tal com ha explicat Núria Amigo, un director o directora ha de tenir coneixements sobre tot el procés i ser capaç d'apassionar als aliats adequats per portar a terme el seu projecte. Encara que darrere d’un producte audiovisual hi ha un equip de professionals, és cabdal que la persona responsable de la direcció pugui prendre decisions en qualsevol dels àmbits del producte per garantir que aquest segueix la línia artística desitjada.

En la segona part de la sessió, hem parlat de com presentar el projecte: d’una banda, el dossier per aconseguir inversors que participin en el projecte i de l’altra, les memòries explicatives. En aquest darrer cas, en trobem tres tipus: direcció, direcció de fotografia i producció.

Per a la primera, inclourem informació com ara la sinopsi, el guió i la direcció artística, entre d’altres; per a la segona, parlarem de referents visuals, de color i de mides de pla, entre d’altres; per a la tercera, especificarem la fitxa tècnica i artística, el pla de rodatge, el pressupost detallat i el pla de producció, entre altres elements.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"