Performance de Pauline Fondevila a Palma

dissabte, 15 / d’octubre / 2022 , Palma

Performance de Pauline Fondevila a Palma

Performance de Pauline Fondevila a Palma

L’artista francesa Pauline Fondevila, resident a Palma en el marc de la Biennal de Pensament, ha dut a terme la performance La promesa de la mar aquest dissabte (15 d’octubre) a la badia de Palma. Aquesta activitat s’ha realitzat en col·laboració amb el Casal Solleric, l’Escola Superior de Disseny de les Illes Balears i el Museu Marítim de Mallorca.

Fondevila ha intervingut en un conjunt de veles llatines, i ha treballat amb alumnes de l’EASDIB; posteriorment aquestes veles s’han hissat en llaüts del Club Nàutic de Cala Gamba. L’artista adapta aquesta performance a cadascun dels llocs on la desenvolupa; en el cas de

Palma, ha partit d’inspiracions tan diverses com ara Antònia Font, Enrique Vila-Matas o el concepte de viatge immòbil.

Aquest projecte formarà part de l’exposició Ones-Olas-Waves, comissariada pel també resident de Faberllull Jesús Alcaide, que es podrà veure al Casal Solleric durant l’any 2023.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"