Estades temàtiques / Educació Inclusiva / Olot

NÚRIA CAPELLAS MICÓ

Del 5 d'octubre de 2022 al 6 d'octubre de 2022

NÚRIA CAPELLAS MICÓ
Coordinadora Escola Inclusiva CEEPSIR ASPASIM
Barcelona

Biografia

La meva experiència ve del treball directe amb els alumnes amb NESE, mestres i equips docents que atenen persones amb discapacitat a l'escola ordinària.

La meva reflexió parteix de com cal intervenir perquè l'alumne amb discapacitat aprengui a l'escola ordinària això ha de replantejar absolutament la funció dels suports i els recursos que calen a l'escola, generant aprenentatge i no dependència, les metodologies d'intervenció, la detecció de les barreres a l'aprenentatge i la importància de l'autonomia en aquest procés.

Projecte

Durant la meva estada parlaré sobre el paper sel CEEPSIR en el marc de l'escola inclusiva. La metodologia i els criteris d'aprenentatge de l'alumne amb NEE a l'escola inclusiva i la funció que han de tenir els suports a les escoles ordinàries.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"