Estades temàtiques / Educació Inclusiva / Olot

NEUS SANMARTÍ PUIG

Del 6 d'octubre de 2022 al 8 d'octubre de 2022

NEUS SANMARTÍ PUIG
Professora a la UAB
Barcelona

Biografia

Professora de Didàctica de les Ciències de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), química i catedràtica honorària. He estat professora en els nivells de primària i de secundària, i en la formació de professorat de les dues etapes a la universitat. Actualment col·laboro en diferents centres en programes de formació permanent. Membre del grup de recerca LIEC de la UAB i he estat directora de la revista Ensenyament de les Ciències i de l’ICE de la UAB. Autora de diferents llibres, entre ells, Evaluar para aprender. 10 ideas clave, Ed. Graó, i el més recent, Avaluar i aprendre: un únic procés, Ed. Octaedro. Premi de Pedagogia Rosa Sensat 2002 i Creu Sant Jordi 2009.

Projecte


Durant la meva estada a faberllull participaré en les activitats orientades a generar col·lectivament idees i recursos per promoure una escola que afronti el repte de ser inclusiva. Especialment des de la mirada de l'avaluació, que és un camp en el que treballo i que està en la base de moltes de les dificultats per aconseguir avançar realment en l'assoliment d'aquest repte, sense renunciar a que tots els infants i joves aprenguin sabers significatius.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"