Estades temàtiques / Educació Inclusiva / Olot

LAURA NADAL FIOL

Del 4 d'octubre de 2022 al 5 d'octubre de 2022

LAURA NADAL FIOL
Mestra
Cervià de Ter

Biografia

Laura Nadal Fiol, des de 1999 mestra itinerant del CREDV CRE ONCE Barcelona a l'equip de Girona; on treballa per afavorir el desenvolupament integral, garantir l'autonomia i promoure la inclusió d'infants, joves i adults amb discapacitat visual.

Projecte

La visió permet percebre i processar, de manera ràpida i eficaç, la informació de l’entorn. És l’eix d’aspectes claus com les relacions socials, l'autonomia, l'accés a l'aprenentatge o el temps lliure.
Les persones que tenen alguna disfunció en el sistema visual requereixen un entorn flexible capaç d’oferir-los les millors condicions pel seu desenvolupament personal. És el centre educatiu qui ha de garantir que aquest procés s’assoleixi en les mateixes condicions per tot l’alumnat.
El nostre servei educatiu específic és un projecte de cooperació amb tota la comunitat educativa amb l’objectiu que la inclusió per als infants i joves amb discapacitat visual sigui una realitat.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"