Estades temàtiques / Educació Inclusiva / Olot

ANNA RIERA BARTRINA

Del 3 d'octubre de 2022 al 9 d'octubre de 2022

ANNA RIERA BARTRINA
Mestra d’educació especial i psicòloga infantil i juvenil
Catalunya

Biografia

Mestra d’educació especial i psicòloga infantil i juvenil. Actualment forma part de l’equip directiu, de l’escola Sol i Vent de Vilafant, com a cap d’estudis. Acompanyo a infants i joves a trobar el seu estat de benestar.

Li apassiona el món de l’educació i lluita per aconseguir un creixement i aprenentatge en igualtat de condicions per a totes les persones. L’entusiasma seguir aprenent i treballant al costat dels membres de XAPEICAT!

Projecte

El nostre projecte pretén trobar les eines i els mecanismes per aconseguir una educació més inclusiva, és per això que actualment treballem per fer arribar a tota la comunitat educativa, a través de diferents accions, la necessitat d'aconseguir una escola i una societat cada cop més inclusiva, partint del compromís individual i intentant millorar les pràctiques, les polítiques i la cultura inclusiva que ens permeti arribar al nostre objectiu

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"