Estades temàtiques / Educació Inclusiva / Olot

JESÚS SOLDEVILA PÉREZ

Del 3 d'octubre de 2022 al 9 d'octubre de 2022

JESÚS SOLDEVILA PÉREZ
Investigador i professor de la Universitat de Vic-Central de Catalunya
Navarcles, Barcelona

Biografia

Professor d'educació primària, psicopedagog i doctor en menció internacional. Actualment és professor al Màster en Educació Inclusiva, Democràcia i Aprenentatge Cooperatiu, i als graus de la Facultat d'Educació, Traducció, Esport i Psicologia de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. A més de la seva feina a la universitat, és assessor educatiu de la Fundació Down Catalunya.Pel que fa a la investigació, és membre del Grup de Recerca en Atenció a la Diversitat, on ha participat en diversos projectes de R+D. El 2015 va guanyar el premi de recerca de la Fundació AMPANS sobre persones amb discapacitat intel·lectual. També és membre del comitè científic de la revista italiana L'emozione di conoscere i il desiderio di esistere (ISSN 1973-039X) i de la revista Sapanish: Revista d'Educació Inclusiva (ISSN 1889-4208). Com a complement a la formació, assessorament i investigació ha realitzat diferents estades a universitats nacionals i internacionals: Universitat Nacional de la Pampa (Argentina), Università di Bologna (Itàlia), Universitat de Sevilla (Espanya), Universitat de Southampton i Institute of Education/ University College of London (Regne Unit).

Projecte

Durant la meva estada a Faber, intercanviaré amb els altres participants els meus coneixements sobre com respectar la diversitat en els processos d'aprenentatge, l'aprenentatge cooperatiu i com transformar les escoles d'una manera més inclusiva centrant-se en aquells nens que experimenten més barreres per participar-hi i aprendre. Estic molt emocionat de ser una de les participants perquè estic segur que serà una bona experiència d'aprenentatge.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"