Estades temàtiques

ALBERT FARRÉS

Del 3 d'octubre de 2022 al 9 d'octubre de 2022

ALBERT FARRÉS
Mestre de Primària
Cataluña

Biografia

Mestre de Primària a l'escola Sant Roc d'Olot i coordinador digital. Està finalitzant la mentoria digital en col·laboració amb el Departament i treballant també per la UdG. Un dels impulsors i coordinadors de la secció de bàsquet del CAG perquè tothom pugui fer esport. Xapeicat ens dóna la possibilitat de remoure per inclure, un repte i una oportunitat.

Projecte

El nostre projecte pretén trobar les eines i els mecanismes per aconseguir una educació més inclusiva, és per això que actualment treballem per fer arribar a tota la comunitat educativa, a través de diferents accions, la necessitat d'aconseguir una escola i una societat cada cop més inclusiva, partint del compromís individual i intentant millorar les pràctiques, les polítiques i la cultura inclusiva que ens permeti arribar al nostre objectiu

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"