Estades temàtiques / Educació Inclusiva / Olot

MAGDA MOLAS PUJOL

Del 3 d'octubre de 2022 al 9 d'octubre de 2022

MAGDA MOLAS PUJOL
Llicenciada en CAFE i diplomada en magisteri d'educació primària
Cataluña

Biografia

Llicenciada en CAFE i diplomada en magisteri d'educació primària. Actualment treballa a l'escola Volcà Bisaroques d'Olot de tutora a cicle superior. És membre de Xapeicat.

Autopropulsada a nivell personal i professional. Enamorada de la seva feina essent molt conscient de la gran responsabilitat que tenen i convençuda que en educació, tots junts més que sumar multipliquen!!

Projecte

El nostre projecte pretén trobar les eines i els mecanismes per aconseguir una educació més inclusiva, és per això que actualment treballem per fer arribar a tota la comunitat educativa, a través de diferents accions, la necessitat d'aconseguir una escola i una societat cada cop més inclusiva, partint del compromís individual i intentant millorar les pràctiques, les polítiques i la cultura inclusiva que ens permeti arribar al nostre objectiu

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"