Estades temàtiques

XIMO MAS LLORENS

Del 5 d'octubre de 2022 al 6 d'octubre de 2022

XIMO MAS LLORENS
Funcionari de carrera del cos de professorat d’ensenyament secundar
València

Biografia

Ximo Mas és funcionari de carrera del cos de professorat d’ensenyament secundari, per l’especialitat orientació educativa.

El seu treball ha estat vinculat a l’àmbit de les necessitats específiques de suport educatiu en diferents centres d’educació infantil, primària i secundària i en centres d’educació especial.

En setembre de 2015 s’incorporà a la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana, com a cap de la Secció d’Educació Especial.

Des de setembre de 2019 ocupa el càrrec de Cap de Servei d’Inclusió Educativa, que té com a funcions, entre altres, l’establiment dels criteris per a la implementació del model d’escola inclusiva, la planificació, regulació i coordinació d’accions relacionades amb la igualtat, la convivència i la compensació de desigualtats i la proposta d’ordenació i estructura de l’orientació educativa i professional.

Dins de l’Administració ha participat i coordinat l’elaboració de la nova normativa que regula la inclusió educativa i la orientació educativa i professional en el sistema educatiu valencià, contribuent a més a la seua difusió en diferents ponències i xerrades.

Projecte

Durant l’estància en les jornades planificades per la Xarxa de Professionals de l’Escola Inclusiva de Catalunya participaré en les diferents activitats que es planifiquen: els claustres, els tallers-converça i els espais per a persones compartidores.

En aquestes activitats intercanviaré amb les persones participants reflexions i actuacions referides a la inclusió i la orientació educativa (models organitzatius, i barreres a la inclusió, identificació de perfils de suport, contextos d'escolarització, etc.). L'objectiu és posar a l'abast i conéixer diverses experiències que permeten l'enriquiment mutu i, finalment, contribuisquen a millorar la inclusió de l’alumnat en els centres educatius.

Tot això aportat des de la meua experiència com a professional de l’orientació educativa i com a gestor des de l’Administració, combinant els rols de comunicador-compartidor i escoltador actiu.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"