Estades temàtiques

MARINA SEGURA

Del 3 d'octubre de 2022 al 9 d'octubre de 2022

MARINA SEGURA
Educadora i psicopedagoga
Catalunya

Biografia

Educadora i psicopedagoga vocacional. Actualment treballa com orientadora al IE Greda d’Olot. Creu en l’educació com a sistema de transformació i millora de la societat, per combatre les desigualtats i fer de les múltiples diversitats existents en el món una font d’oportunitats i riqueses.

Projecte

El nostre projecte pretén trobar les eines i els mecanismes per aconseguir una educació més inclusiva, és per això que actualment treballem per fer arribar a tota la comunitat educativa, a través de diferents accions, la necessitat d'aconseguir una escola i una societat cada cop més inclusiva, partint del compromís individual i intentant millorar les pràctiques, les polítiques i la cultura inclusiva que ens permeti arribar al nostre objectiu

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"