Estades temàtiques

INGRID SALA

Del 3 d'octubre de 2022 al 9 d'octubre de 2022

INGRID SALA
Investigadora i professora de doctorat
Catalunya

Biografia

És doctora en Psicologia per la Universitat Ramon Llull. Actualment treballa com a docent i investigadora al Departament de Psicologia del Desenvolupament i de l'Educació de la Facultat de Psicologia i Ciències de l'Esport i de l'Educació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. És codirectora del màster en psicopedagogia i directora del diploma despecialització universitària en Inclusió Social i Laboral de Joves amb Discapacitat Intel·lectual de la mateixa universitat. El seu camp de recerca es centra en la inclusió de les persones amb discapacitat a la universitat, la inclusió laboral dels titulats universitaris amb discapacitat i l'aplicació del disseny universal en contextos educatius i laborals. Ha publicat articles científics al camp de la inclusió universitària i la implementació del UDL.

Projecte

El nostre projecte pretén trobar les eines i els mecanismes per aconseguir una educació més inclusiva, és per això que actualment treballem per fer arribar a tota la comunitat educativa, a través de diferents accions, la necessitat d'aconseguir una escola i una societat cada cop més inclusiva, partint del compromís individual i intentant millorar les pràctiques, les polítiques i la cultura inclusiva que ens permeti arribar al nostre objectiu

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"