Estades temàtiques / Educació Inclusiva / Olot

IRENE GINEBRA COMA

Del 4 d'octubre de 2022 al 5 d'octubre de 2022

IRENE GINEBRA COMA
Directora Tècnica Pedagògica CRE ONCE BARCELONA
Torelló (Barcelona)

Biografia

La Irene Ginebra és mestra d’educació especial per la UAB i psicopedagoga per la UB. Del 2000 al 2010, va treballar com a mestra de suport del CREDV-CRE ONCE Barcelona i des de llavors, és la responsable de la Direcció Tècnica Pedagògica d’aquest servei.

Projecte

La visió permet percebre i processar, de manera ràpida i eficaç, la informació de l’entorn. És l’eix d’aspectes clau com les relacions socials, l'autonomia, l'accés a l'aprenentatge o el lleure.

Les persones que tenen alguna disfunció visual requereixen un entorn flexible capaç d’oferir-los les millors condicions pel seu desenvolupament personal. El centre educatiu ha de garantir que aquest procés s’assoleixi en les mateixes condicions per tot l’alumnat.

El nostre servei educatiu específic és un projecte de cooperació amb tota la comunitat educativa amb l’objectiu que la inclusió per als infants i joves amb discapacitat visual sigui una realitat.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"