Estades temàtiques / Educació Inclusiva / Olot

MIREIA BASSOLS CASI

Del 3 d'octubre de 2022 al 9 d'octubre de 2022

MIREIA BASSOLS CASI
Llicenciada en Història i diplomada Educació Primària
Catalunya

Biografia

Llicenciada en Història i diplomada Educació Primària (grau en atenció a la diversitat). Actualment està treballant a l'INS Bosc de la Coma. Creu en l'educació com a mitjà per aconseguir una societat més justa i inclusiva. Li agradaria poder aconseguir la igualtat en la diferència.

Projecte

El nostre projecte pretén trobar les eines i els mecanismes per aconseguir una educació més inclusiva, és per això que actualment treballem per fer arribar a tota la comunitat educativa, a través de diferents accions, la necessitat d'aconseguir una escola i una societat cada cop més inclusiva, partint del compromís individual i intentant millorar les pràctiques, les polítiques i la cultura inclusiva que ens permeti arribar al nostre objectiu

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"