Estades temàtiques / Educació Inclusiva / Olot

SUNI BLAU AMORÓS

Del 5 d'octubre de 2022 al 8 d'octubre de 2022

SUNI BLAU AMORÓS
Directora de la Unitat Especialitzada d'orientació de València. Àmbit I Igualtat i Diversitat i TEA.
València

Biografia

Ha treballat com a mestra de suport a la inclusió pedagògica terapèutica en diferents centres, tant de modalitat ordinària com modalitat específica.

En 2013 per concurs oposició es va habilitar en l'especialitat d'audició i llenguatge.

En 2015, accedeix al cos de Secundària amb l'especialitat d'Orientació educativa.

Del 2009 al 2016 va treballar com a tècnica de la comissió de les aules de Comunicació i Llenguatge, en la Direcció Territorial d'Educació de la província de València.

Durant el curs 2016-17 va exercir la direcció del Servei Psicopedagògic Escolar V16 d'Alberic i el treball com a orientadora en el CEIP El Convent, de la mateixa localitat.

Projecte

Durant l’estància en les jornades planificades per la Xarxa de Professionals de l’Escola Inclusiva de Catalunya participarà en les diferents activitats que es planifiquen: els claustres, els tallers-converça i els espais per a persones compartidores.

En aquestes activitats intercanviarà amb les persones participants reflexions i actuacions referides a la inclusió i la orientació educativa (models organitzatius, i barreres a la inclusió, identificació de perfils de suport, contextos d'escolarització, etc.). Proposant estrategies per la construcció d'una escola de tots i totes, una escola que permet l'accés, la participació i aprenentatge de tota la comunitat educativa.

Una experiència inoblidable

Recentment he estat uns dies a la faberllull d’Olot. Ha estat una gran experiència i que no se m’oblidarà mai.

El lloc en si ja facilita la reflexió envers qualsevol temàtica, el bon tracte rebut en tot moment, des de la mateix arribada, l’acompanyament de Pepa en tot moment, l’habitació amb la gran taula de treball que permet preparar els darrers aspectes per a la nostra participació en els diferents tallers, el lloc on els diferents participants de la faberllull ens podíem reunir per comentar aspectes al voltant de la temàtica treballada al llarg de la setmana “l’educació inclusiva.”

La gran oportunitat que ofereix el estar els diferents compartidors al mateix lloc, conversar al voltant de la taula, a la cuina, com si ens coneguéssim de tota la vida permet que les converses queden gravades per a sempre al nostre cor i que les amistat sorgides de l’estància a la faberllull hagen estat el punt de partida per a altres encontres.

A més, d’oferir l’oportunitat de conèixer un entorn meravellós que convida a properes visites.

Com ja he comentat anteriorment, una experiència inoblidable.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"