Estades temàtiques

SUNI BLAU AMORÓS

Del 5 d'octubre de 2022 al 8 d'octubre de 2022

SUNI BLAU AMORÓS
Directora de la Unitat Especialitzada d'orientació de València. Àmbit I Igualtat i Diversitat i TEA.
València

Biografia

Ha treballat com a mestra de suport a la inclusió pedagògica terapèutica en diferents centres, tant de modalitat ordinària com modalitat específica.

En 2013 per concurs oposició es va habilitar en l'especialitat d'audició i llenguatge.

En 2015, accedeix al cos de Secundària amb l'especialitat d'Orientació educativa.

Del 2009 al 2016 va treballar com a tècnica de la comissió de les aules de Comunicació i Llenguatge, en la Direcció Territorial d'Educació de la província de València.

Durant el curs 2016-17 va exercir la direcció del Servei Psicopedagògic Escolar V16 d'Alberic i el treball com a orientadora en el CEIP El Convent, de la mateixa localitat.

Projecte

Durant l’estància en les jornades planificades per la Xarxa de Professionals de l’Escola Inclusiva de Catalunya participarà en les diferents activitats que es planifiquen: els claustres, els tallers-converça i els espais per a persones compartidores.

En aquestes activitats intercanviarà amb les persones participants reflexions i actuacions referides a la inclusió i la orientació educativa (models organitzatius, i barreres a la inclusió, identificació de perfils de suport, contextos d'escolarització, etc.). Proposant estrategies per la construcció d'una escola de tots i totes, una escola que permet l'accés, la participació i aprenentatge de tota la comunitat educativa.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"