Estades temàtiques

PRUDENS MARTÍNEZ GUIJARRO

Del 5 d'octubre de 2022 al 6 d'octubre de 2022

PRUDENS MARTÍNEZ GUIJARRO
Cap de departament d'orientació de l'INS Antoni Cumella
Mataró

Biografia

Prudens Martínez Guijarro nascuda el 10 de març de 1968 a Badajoz. Mestra d'educació especial, llicenciada en Psicologia, màsters en Logopèdia i en Ensenyament i Aprenentatge en Entorns Digitals i Diplomada en Disseny Universal per a l'Aprenentatge (DUA). Des de fa més de 30 anys ha combinat la tasca de docent, en ensenyaments que van des de Primària fins a la Universitat, amb la formació a professionals del món educatiu. Ha exercit diferents càrrecs dins l'administració educativa, tant a nivell territorial com a nivell de serveis central on l'agost de 2022 deixa el càrrec de Cap de Servei de Suports i Mesures per a la inclusió i passa a ser assessora experta en DUA. Coautora de publicacions en revistes i documents de la Generalitat, com "Les escoles lliures de Violències" o "Les Tecnologies digitals a la infància, l’adolescència i la joventut" dins el Pla integral d'atenció a les persones amb trastorn mental i addicions.

Projecte

Durant la meva estada a Faberllull elaboraré un recull d'aportacions sobre com promoure un canvi de mirada en els centres educatius que, posant el focus en la persona que aprèn, ens permeti avançar cap a un sistema cada vegada més inclusiu. Les aportacions partiran del Decret 150/ 2017 del 17 d'octubre, de l'atenció educativa a l'alumnat en el marc d'un sistema educatiu inclusiu i s'alinearan amb el Disseny Universal per a l'Aprenentatge (DUA).

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"