Estades temàtiques / Educació Inclusiva / Olot

EFREN CARBONELL PARET

Del 5 d'octubre de 2022 al 8 d'octubre de 2022

EFREN CARBONELL PARET
Director, educador, psicòleg, activista i escriptor.
Barcelona

Biografia

Director d'ASPASIM fins al 21 de setembre i professor en diversos màsters universitaris d'Educació Inclusiva (Universitat de Barcelona, ​​Universitat Autònoma, Universitat Ramon Llull...). Ha estat president de la Coordinadora de Tallers de Persones amb Discapacitat i de DINCAT. Membre de la Plataforma Ciutadana per l'escola inclusiva, soci fundador i assessor de LADD (associació dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament) i membre de la junta directiva de l'Associació Rosa Sensat. El 2012 va rebre la Medalla d'Honor de la ciutat de Barcelona.

Projecte

Escriuré i ajudaré allà on em requereixin. Durant la meva estada a Faberllul continuaré amb la meva tasca: transformació d'escoles d'educació especial en centres de recursos per a l'educació inclusiva. El nou CEEPSIR.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"