Estades temàtiques

MERCÈ PENA LAGUNA

Del 4 d'octubre de 2022 al 8 d'octubre de 2022

MERCÈ PENA LAGUNA
Assesora tècnica de la Subdirecció d'Educació Inclusiva, coordinadora del Pla de formació i implementació DUA
Barcelona (Catalunya)

Biografia

Des de fa més de 20 anys ha combinat la tasca de docent en diferents tipus de centres i en especial en els d’acció preferent, amb la tasca de formadora per a docents i assessora a centres educatius. Tutora del Màster de Pedagogia Sistèmica Multidimensional de la FURV durant tres edicions, participant en diferents jornades i conferències en diversos escenaris del Territori Català, comunitat Valenciana i Balears compartint la mirada inclusiva.
Formada en el Disseny Universal per l’Aprenentatge en continua reflexió i aprenentatge d’aquest marc sota el paraigües del Decret 150/ 2017 del 17 d’octubre, de l’atenció educativa a l’alumnat en el marc d’un sistema educatiu inclusiu del que està totalment enamorada. Al 2018 al incorporar-se a la Subdirecció d’Educació Inclusiva agafa l’encàrrec de iniciar i desenvolupar el Pla d’Implementació del Disseny Universal per l’Aprenentatge.

Projecte

Durant la meva estada a Faberllull elaboraré un recull de reflexions i aportacions sobre el moment de l’escola a Catalunya amb el desplegament del Decret 150/2017, recull del debat sobre la seva implementació i treballant des d’un un procés iteratiu cap a la mirada del canvi inclusiu amb la finalitat de trobar direccions comunes per tal de caminar cap el repte d’aconseguir una societat realment inclusiva amb la base d’una escola per a totes i tots.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"