Estades temàtiques / Educació Inclusiva / Olot

VANESSA PERPIÑÁN

Del 3 d'octubre de 2022 al 9 d'octubre de 2022

VANESSA PERPIÑÁN
Mestra d'educació especial i psicopedagoga
Catalunya

Biografia

Mestra d'educació especial i psicopedagoga. Vinculada al món educatiu i la discapacitat des de fa més de 20 anys. Actualment, treballa a l'escola Joan XXIII. Forma part de l'equip directiu, realitzo funcions docents a l"escola i fora l'escola com a professional de l'equip CEEPSIR.

Apasionada al món de l'educació i defensora dels drets de les persones per una societat més justa on tothom tingui cabuda amb igualtat d'oportunitats.

Projecte

El nostre projecte pretén trobar les eines i els mecanismes per aconseguir una educació més inclusiva, és per això que actualment treballem per fer arribar a tota la comunitat educativa, a través de diferents accions, la necessitat d'aconseguir una escola i una societat cada cop més inclusiva, partint del compromís individual i intentant millorar les pràctiques, les polítiques i la cultura inclusiva que ens permeti arribar al nostre objectiu

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"