Estades temàtiques / Educació Inclusiva / Olot

ISA LÓPEZ NASPREDA

Del 3 d'octubre de 2022 al 9 d'octubre de 2022

ISA LÓPEZ NASPREDA
Directora gerent de la Fundació Estany
Banyoles

Biografia

Educadora social i pedagoga de formació, amb més de 20 anys d’experiència en el sector social. Directora de la Fundació Estany des dels seus inicis, on ha liderat la creació de projectes i serveis d’acompanyament a persones amb discapacitat intel·lectual, especialment en l’àmbit de l’habitatge, el lleure i el temps lliure i l’atenció a famílies des d’una perspectiva feminista, comunitària i centrada en la persona. Ha participat en xerrades i formacions relacionades amb la inclusió de persones amb discapacitat i des del setembre de 2022 és professora associada a la Universitat de Girona al Grau d’Educació Social.

Projecte

En el marc de la residència a Faberllull Olot parlaré de la meva experiència a la Fundació Estany com a membre de la Xarxa Feminista del Pla de l'Estany, del treball conjunt amb les AFA de la comarca per a la creació d'una comissió de coeducació i diversitat.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"