Estades temàtiques / Educació Inclusiva / Olot

ESTER RAFEL CUFÍ

Del 5 d'octubre de 2022 al 6 d'octubre de 2022

ESTER RAFEL CUFÍ
Coordinadora Serveis Educatius STGirona
Catalunya

Biografia

Actualment coordinadora de Serveis Educatius i Formació al Departament d’Educació als Serveis Territorials de Girona. Prèviament ha estat directora EAP de la Selva durant 14 anys vetllant, acompanyant, detectant i intervenint activament dins els contextos educatius.

La seva dedicació professional també prové del camp de la docència i la recerca al Departament de Psicologia de la UdG, lloc on fa 20 anys que imparteix docència als futurs mestres, apropant-los a la realitat de les aules i de l’educació formal així com els futurs psicòlegs de l’educació. Dins la seva docència dóna molta importància a l’aprenentatge, a oferir estratègies, eines per atendre a l’alumnat amb necessitats específiques ja que creu que tots i cada un dels alumnes que tenim a les aules són únics, irrepetibles i especials, en el sentit més bonic i carinyós de la paraula.

El desembre 2021 va publicar el llibre “Proposta educativa inclusiva per a l’atenció a la diversitat” de l’Editorial Horsori, com a eina bàsica per als docents de totes les etapes educatives per acompanyar.los en la creació d’un bon clima d’aula benestant, en què tot l’alumnat, absolutament tot, senti que el centre és un lloc bonic, agradable, en el qual s’hi troba bé, s’hi sent bé, és valorat, estimat i cada dia surt de l’escola havent après coses.

Projecte

L’objectiu de la meva intervenció a la setmana de la inclusió educativa a la Garrotxa que organitza XAPEICAT és la d’oferir l’oportunitat de reflexionar, compartir i aprendre conjuntament amb els docents i professionals de l’educació els elements claus per a la inclusió I... com és d'inclusiu el nostre centre? Eines per a la reflexió i l'acció, aspectes, situacions que ens ho dificulten i altres elements que ho promouen, ho permeten...

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"