Estades temàtiques / Educació Inclusiva / Olot

ANNA FORÉS MIRAVALLES

Del 7 d'octubre de 2022 al 9 d'octubre de 2022

ANNA FORÉS MIRAVALLES
Docent universitària
Catalunya

Biografia

Professora de la UB, anteriorment de la URL. Ha exercit càrrecs de direcció i gestió acadèmica. Vicedegana de Doctorat.

La seva dedicació se centra en tot allò que tingui a veure amb l'educació i la humanització, en continuar creient en el gènere humà i millorar l'educació. Per això resiliència, neuroeducació i compromís per l'educació són elements clau.

És membre del grup de recerca GR-EMA (entorns i materials per a l'aprenentatge) de l'IDP-ICE de la UB i del grup d'Innovació INDAGA'T (Grup d'Innovació Docent per afavorir la Indagació). Inscrita a l'IDP-ICE secció universitat per a tema de publicacions i bones pràctiques docents.

Apassionada per l'educació i com aprenem, és autora d'articles i més de 16 llibres sobre temàtica educativa com Pedagogies emergents: 14 preguntes per al debat (Educació Universitària). Neuromites en educació. L'aprenentatge des de la neurociència (Plataforma Editorial). Els aneguets lletjos i els cignes negres. Resiliència i Neurociència (Plataforma Editorial), entre d'altres.

Projecte

L’objectiu del projecte és elaborar una activitat vivencial en relació amb la motivació i l’aprenentatge i amb l’objectiu de fer reflexionar la comunitat educativa, per transmetre a grans grups. L’activitat s’anomena “Caliu sense cremor”.

A més a més, participaré de les activitats de la setmana de la inclusió educativa a la Garrotxa que organitza XAPEICAT .

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"