Estades temàtiques

MARTA MANERA

Del 3 d'octubre de 2022 al 9 d'octubre de 2022

MARTA MANERA
Mestre d'educació Especial
Catalunya

Biografia

Mestre d'educació Especial. En l'àmbit laboral, des de sempre ha acompanyat infants i cada dia se sent molt afortunada de compartir moments amb ell@s. Actualment treballa a Olot, a l'IE Greda, com a tutora de SIEI ( Suport Intensiu a l'Educació Inclusiva).

Està encantada de formar part de XAPEICAT i de tenir un objectiu comú: que tothom pugui tenir les mateixes oportunitats a la vida.

Projecte

El nostre projecte pretén trobar les eines i els mecanismes per aconseguir una educació més inclusiva, és per això que actualment treballem per fer arribar a tota la comunitat educativa, a través de diferents accions, la necessitat d'aconseguir una escola i una societat cada cop més inclusiva, partint del compromís individual i intentant millorar les pràctiques, les polítiques i la cultura inclusiva que ens permeti arribar al nostre objectiu

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"