Estades temàtiques / Olot

Arxius i Intel·ligència Artificial

Del 24 d'abril de 2023 al 28 d'abril de 2023

Arxius i Intel·ligència Artificial

abril 2023

L’Associació de Professionals de l’Arxivística i Gestió de Documents de Catalunya, en col·laboració amb l’Institut Ramon Llull i el Projecte Interpares, obre una convocatòria per 20 investigadors nacionals i internacionals amb la temàtica “Arxius i Intel·ligència Artificial”.

L’objectiu de la convocatòria és oferir un espai de treball i intercanvi per als projectes d’aquest àmbit que actualment s’estan desenvolupant. Aquests projectes poden ser individuals o conjunts, prioritzant aquells que siguin d’un grup de treball o comptin amb participació internacional.
Al finalitzar la residència es farà una posada en comú dels projectes desenvolupats, incidint en l’estat en el que es troben, problemàtiques i solucions, i obert a estudiants i professionals del sector.

* ESTADA TANCADA- ja no admet candidatures.

Residents

Opinions

Què diuen de nosaltres els residents

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"