Estades temàtiques / Arxius i Intel·ligència Artificial / Olot

GERARD CORBELLA

Del 24 d'abril de 2023 al 28 d'abril de 2023

GERARD CORBELLA
Doctorand dins el programa de Societat de la Informació i el Coneixement de la UOC
Tàrrega (Lleida-Espanya)

Biografia

Gerard Corbella és llicenciat en historia, postgraduat en antropologia audiovisual, i doctorand dins el programa de Societat de la Informació i el Coneixement de la UOC. Ha centrat gran part de la seua carrera professional en la difusió online del patrimoni cultural i la memòria històrica, i en la seua tesi estudia com la intel·ligència artificial aplicada als arxius de drets humans pot incidir en la reparació pública de les víctimes. Actualment dirigeix l’empresa La Foneria (https://lafoneria.com), focalitzada en la difusió del patrimoni cultural i memorial en línia.

Projecte

Durant l’estada temàtica d’abril de 2023 al FaberLlull voldria contrastar els avenços en la meua recerca amb altres investigadors, que de ben segur poden aportar mirades diferents al propi plantejament de la meua tesi, just en el moment en que cal redactar i concloure. Aquest període de temps hauria de servir per tant, per revisar i començar a tancar l’apartat d’IA de la tesi.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"