Estades temàtiques / Arxius i Intel·ligència Artificial / Olot

DAVID IGLÉSIAS FRANCH

Del 24 d'abril de 2023 al 28 d'abril de 2023

Biografia

David Iglésias Franch és cap de Secció de Documentació Fotogràfica i Audiovisual de l'Ajuntament de Girona. És president del Grup d'Experts en documents fotogràfics i audiovisuals del Consell Internacional d’Arxius (ICA). És director i professor del Postgrau de Gestió, Preservació i Difusió d’Arxius Fotogràfics (UAB) i és professor del màster d'Arxivística i Gestió de Documents (UAB). També és president de Photoconsortium, International Consortium for Photographic Heritage. Té el diploma de postgrau en Noves Tecnologies per a la Gestió l’Accés a la Informació, per la Fundació Politècnica de Catalunya de la UPC. És llicenciat en Documentació per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Projecte

En aquest projecte treballaré conjuntament amb els membres del grup de recerca del projecte InterPARES “Model per a un projecte de digitalització assistit per IA” (RA03). Finalitzarem un model visual per descriure les funcions i activitats d'un projecte de digitalització, basat en les millors pràctiques i normes, amb una atenció especial a les possibles intervencions de la IA en els processos de digitalització. També perfeccionarem la revisió bibliogràfica sobre temes relacionats i analitzarem els resultats d'una enquesta sobre IA i digitalització, que tenim previst publicar i difondre el febrer del 2023.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"