Estades temàtiques / Arxius i Intel·ligència Artificial / Olot

ENG SENGSAVANG

Del 24 d'abril de 2023 al 28 d'abril de 2023

ENG SENGSAVANG
Arxivera de referència
París, França

Biografia

Eng Sengsavang és una arxivera que treballa actualment a l'Organització de les Nacions Unides per a l'Educació, la Ciència i la Cultura (UNESCO) a París, França. Té un doble màster en Estudis d'Arxivística i Biblioteques per la Universitat de Colúmbia Britànica, Canadà. La seva investigació actual, com a part del projecte acadèmic internacional InterPARES AI, se centra en els arxius, la digitalització i la intel·ligència artificial. És coeditora amb Jens Boel de Recordkeeping in International Organizations: Archives in Transition in Digital, Networked Environments (Routledge, 2021). Ha realitzat tallers sobre digitalització i gestió d'arxius per a Magnum Photos, l'Institut Nacional de l'Audiovisuel (INA) i el Consolat General de França a Jerusalem.

Projecte

Els membres del grup de projectes col·lectius treballaran junts en la recerca del seu estudi InterPARES "Model per a un projecte de digitalització assistida per IA" (RA03). Finalitzaran un model visual per descriure les funcions i activitats d'un projecte de digitalització, basat en les millors pràctiques i estàndards, amb especial atenció a les possibles intervencions de la IA en els processos de digitalització. També perfeccionaran la seva revisió bibliogràfica sobre temes relacionats i analitzaran els resultats d'una enquesta sobre IA i digitalització, que pretenen publicar i circular el febrer de 2023.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"