Estades temàtiques / Arxius i Intel·ligència Artificial / Olot

ELOI PUERTAS PRATS

Del 24 d'abril de 2023 al 28 d'abril de 2023

ELOI PUERTAS PRATS
Professor i investigador
Barcelona

Biografia

Eloi Puertas i Prats és doctor en Ciències per la Computació i professor permanent del departament de Matemàtiques i Informàtica de la Universitat de Barcelona. Les seves línies de recerca tenen a veure amb la intel·ligència artificial i la ciència de dades. Ha impartit cursos de grau i màster sobre enginyeria del software, robòtica, bases de dades i sistemes distribuïts entre altres.

Projecte

Durant l'estada a la residència Faber, treballarem conjuntament amb altres investigadors, gestors d'arxius i professionals informàtics per identificar metodologies aplicables a diferents tasques d'arxius que es puguin automatitzar mitjançant la intel·ligència artificial i les eines d'aprenentatge automàtic. El nostre objectiu principal és identificar i entendre les metodologies i elaborar diversos recursos que ajudin a esbrinar quins requisits previs han de tenir els serveis d'arxiu abans de contractar i desenvolupar IA.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"