Estades temàtiques / Arxius i Intel·ligència Artificial / Olot

MARÍA DEL PILAR CAMPOS MARTÍNEZ

Del 24 d'abril de 2023 al 28 d'abril de 2023

MARÍA DEL PILAR CAMPOS MARTÍNEZ
Arxivera
Catalunya

Biografia

Pilar Campos és la responsable de registres de l'Institut Municipal d'Hisenda de l'Ajuntament de Barcelona. Té una alta dedicació als temes d'administració electrònica, adaptant els requisits normatius i tecnològics a la realitat de l'oficina municipal. Gestiona la comunicació a través de les xarxes socials de l'Associació d'Arxivers i Gestors de Documents de Catalunya i és la vocal responsable de la projecció internacional. Està especialment interessada en el govern i la gestió de dades des del vessant arxivístic.

Projecte

Durant l'estada a la residència Faber, treballarem conjuntament amb altres investigadors, gestors de registres i professionals informàtics per identificar les metodologies aplicables a les diferents tasques dels arxius que es podrien automatitzar amb intel·ligència artificial i eines d'aprenentatge automàtic. El nostre objectiu principal és identificar i entendre les metodologies i preparar un recurs per esbrinar quins requisits previs han de tenir els serveis d'arxiu abans de contractar un desenvolupament d'IA.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"