Estades temàtiques

Cinema - escriptura de guions

Del 17 de maig de 2021 al 31 de maig de 2021

Cinema - escriptura de guions

Escriptura de guions

L'Institut Ramon Llull impulsa una estada d’escriptura de guions de llargmetratge cinematogràfic en fase d’escriptura del tractament. Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Acadèmia de Cinema Català i dels Guionistes Associats de Catalunya (GAC). 

Després d’un 2020 crític pel sector, amb rodatges aturats, festivals de cinema cancel·lats i cinemes tancats durant mesos, es fa necessari contribuir a la construcció de projectes audiovisuals que puguin ser finalitzats i produïts a mig termini a Catalunya. Amb aquesta intenció l’Institut Ramon Llull ofereix l’oportunitat a guionistes i creadors de participar en un programa que els permetrà desenvolupar un primer tractament de la seva obra durant quinze dies amb dedicació completa.  

Se seleccionaran com a màxim deu guionistes (amb un límit de nou projectes) per formar part d’aquesta residència. El programa ofereix estada i manutenció, tutories individuals o per projecte, sessions col·lectives entre els participants i classes magistrals. 

L’objectiu d’aquesta iniciativa és contribuir al desenvolupament d’una part del procés creatiu l’escriptura del guió cinematogràfic en les millors condicions, facilitant la recerca, l’intercanvi de coneixement i la mentoria d'experts seleccionats que garanteixin l’excel·lència de l’escriptura, la investigació i la creació. 

 

L’estada es farà a Faberllull Olot del 17 al 31 de maig de 2021. 

* ESTADA  TANCADA- ja  no admet candidatures

 

 

Residents

CARLOS VILLAFAINA PELAEZ

CARLOS VILLAFAINA PELAEZ

Scriptwriter, director
LAURA AZEMAR

LAURA AZEMAR

Guionista
MARTA VIVET

MARTA VIVET

Guionista
IRENE MORAY

IRENE MORAY

Directora, guionista
NATÀLIA BOADAS

NATÀLIA BOADAS

Guionista
JAN MATHEU

JAN MATHEU

Guionista
NÚRIA ROURA

NÚRIA ROURA

Guionista
IRENE SOLÀ

IRENE SOLÀ

Escriptora
SARA GUTIÉRREZ GALVE

SARA GUTIÉRREZ GALVE

Directora, guionista
VICTOR SALA

VICTOR SALA

Writer, Producer and Festival Codirector
ARNAU VILARÓ

ARNAU VILARÓ

Guionista, professor universitari i investigador en estudis fílmics
PAU SUBIRÓS

PAU SUBIRÓS

Director i guionista
AINA CLOTET

AINA CLOTET

Escriptora i directora

Opinions

Què diuen de nosaltres els residents

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"